MSC Nastran Desktop

Multidiszciplináris szimulációs megoldás

Kategória:

MSC Nastran Desktop egy olyan moduláris szimulációs megoldás, mellyel költséghatékonyan juthatunk olyan piacvezető szoftverekhez, mint MSC Nastran és ADAMS megoldók. Ezen szoftverek a SimXpert modellező környezetben integrálva érhetők el.
A moduláris felépítés miatt könnyen, költséghatékonyan az igényeinkre szabhatjuk a csomagot, hiszen elég csak azokat az összetevőket megvásárolni, amire ténylegesen szükségünk van.

Elérhető modulok:

[learn_more caption=”MSC Nastran Desktop ? Structures”]

Az alap megoldás, mellyel alkatrészekkel és összeállításokkal végezhetünk lineáris szilárdságtani és dinamikai vizsgálatokat. Az MSC Nastran által kínált lineáris kontakt segítségével, könnyen és gyorsan modellezhetünk összeállítások közötti kapcsolatot.

[/learn_more] [learn_more caption=”MSC Nastran Desktop ? Structures & Motion”]

Structures & motion csomaggal teljes funkcionális vizsgálatot végezhetünk mechanikai rendszereken. Az MSC Nastran Desktop Structures csomagon kívül lehetőség van többtest dinamikai és kinematikai vizsgálatok elvégzésére. A mozgásszimulációval pontosabb terheléseket alkalmazhatunk a szilárdságtani vizgálatoknál, valamint rugalmas testtel történő mozgásszimuláció(kapcsolt mozgás és szilárdsági vizsgálat) is készíthetünk.

[/learn_more] [learn_more caption=”MSC Nastran Desktop ? Advanced Dynamics”]

Ez a csomag a Structures csomag kiegészítéseként fogható fel. Ezzel a megoldással lehetőségünk nyílik belső térben történő akusztikai vizsgálatokra(zaj és rezgés) valamint bonyolult dinamikai terheléseket is modellezhetünk.

[/learn_more] [learn_more caption=”MSC Nastran Desktop ? Advanced Structures”]

Az Advanced Structures csomag nemlineáris és kapcsolt szimulációk készítésére alkalmas. Lehetőség van nemlineáris anyagmodell használatára, valamint nagy alakváltozás és elmozdulás számítására. Kapcsolt hőtani és mechanikai szimulációk megoldására is alkalmas. Összeállításoknál használt kontakt típusú kapcsolat használható nagy elmozdulásoknál és elfordulásoknál is.

[/learn_more]

[learn_more caption=”MSC Nastran Desktop ? Advanced Structures & Motion “]

Ezzel a csomaggal alkatrészek és összeállítások nemlineáris vizsgálata végezhető kiegészítve többtest dinamikai analízissel.

[/learn_more]